CORONA-lockdown 2.0 (update 05/02)

CORONA-lockdown 2.0 (update 05/02)

Lieve klanten,
 
Zoals verwacht mogen de niet-medische contactberoepen nog niet allemaal gelijktijdig samen open. De kappers mogen wel al open vanaf 13/02.  Voor jullie gelaatsverzorgingen moeten jullie nog even geduld hebben. Wij mogen vanaf 1 maart terug open.
Ik heb met geen wachtlijst gewerkt.  Ik bel iedereen op in volgorde van de laatste verzorgingen die werden uitgevoerd.  Ik wacht nog even met het openstellen van de online agenda. Zodra ik een beter zicht heb op de planning en bezetting zal ik deze terug openstellen voor online boekingen.
Ik kijk alvast uit naar uw volgend bezoek!
Volg ons zeker op Facebook, daar ben je steeds op de hoogte van alle nieuwe acties en info!
Vele groetjes,
Wendy
Schoonheidsinstituut Imperia Esthetica